In house edukacija

ruj 13, 2023 | Novosti

Jesen je za planiranje in – house edukacija. Usavršavanje i educiranje timova, pojedinaca, zaposlenika … poslovni i/ili osobni rast. Znate li da dnevno u prosjeku potrošimo skoro 5 sati na mobitelu? Znate li i to da se radi o skoro trećini našeg budnog stanja u danu?! Je li nam onda baš uvijek dovoljno dobar argument da za neke druge stvari nemamo dovoljno vremena? Da od tog svakog dnevnog prosjeka “ukrademo” samo sat vremena mogli bismo čak tridesetak sati mjesečno uložiti u kvalitetnu edukaciju, u sebe. Gdje bi nam kraj bio?! Zato Vam dajemo 5 dobrih razloga zašto se ulaganje u obrazovanje zaposlenika isplati:
1. Privlači i zadržava talente.
Edukacijom zaposlenika mogli biste prevladati velike prepreke u procesu zapošljavanja i zadržavanja zaposlenika s kojima se suočavaju mnoge organizacije. Dok pomažete svojim zaposlenicima da unaprijede svoje vještine i postignu osobni rast stvarate zlatni rudnik talenta koji vašoj tvrtki može dati tržišnu prednost u odnosu na konkurenciju.
2. Identificira zaposlenike spremne za promaknuće.
Ako imate kvalitetno educiranog zaposlenika ne morate dalje tražiti kvalificirane kandidate za rukovodeća ili izvršna mjesta u svojoj organizaciji. Budući da su ti zaposlenici dobro upoznati s poslovanjem i organizacijskom strukturom, možete biti sigurni da razumiju i sposobni su ispuniti ciljeve tvrtke.
3. Povećava angažman zaposlenika.
Zaposlenici koji nemaju priliku sudjelovati u drugim produktivnim aktivnostima, kao što su one koje se nude na edukacijama, skloni su postati manje motivirani i zadovoljni na poslu. Vaši će zaposlenici također vjerojatno biti lojalniji vašoj tvrtki, budući da ste spremni potrošiti sredstva za njihovu edukaciju.
4. Ušteda za tvrtku.
Najučinkovitiji programi edukacije su oni koji osnažuju zaposlenike da postanu višestruko vješti, proširujući njihov skup vještina u raznim područjima. Dakle, ulaganje u edukaciju višestruko se vraća.
5. Oblikuje budućnost vaše tvrtke.
Vaša tvrtka mora biti u toku s trenutnim poslovnim trendovima, pri čemu bi također trebalo uvesti nove edukacije. Jer, bez odgovarajuće obuke može doći do povećanja fluktuacije zaposlenika, niske produktivnosti i nezadovoljstva poslom.
Učinite to za sebe i zbog sebe, educirajte se, obrazujte i razvijajte svoje vještine, poslovne i osobne. Mogu vam samo koristiti u životu. Kontaktirajte nas na vrijeme za in – house edukacije. Zajedno ćemo napraviti najbolji plan, pripremili najbolje termine, najbolje teme i najbolje edukatore i sve to “iskrojili” po mjeri vaše, grupe, tvrtke, ili organizacije. Pa čak i ako nemate jasnu sliku. Mi ćemo vam pomoći usmjeriti edukaciju u najboljem pravcu. Kontaktirajte nas ili naše Učilište Praxis.
Digitalno učenje

Digitalno učenje

Još jedan sjajan projekt uspješno smo priveli kraju i stvorili novi početak i bolju obrazovnu perspektivu uz pomoć digitalnog učenja. Za zadarski Regionalni centar kompetentnosti u strojarstvu digitalizirali smo nastavna sredstva, izradili digitalnu platformu i...

RCK Tehnička škola Sisak

RCK Tehnička škola Sisak

IT Praxis dobio je povjerenje Tehničke škole Sisak za izradu kurikuluma, nastavnog materijala i provedbu programa iz područja industrijske automatizacije i električnih vozila. Povjerene zadatke uspješno smo izvršili na zadovoljstvo svih sudionika. Posebno smo ponosni...

RCK Recept

RCK Recept

Uspješno smo priveli kraju i suradnju s Regionalnim centrom kompetentnosti - RCK RECEPT u Opatiji koji je postao Regionalni centar profesija u turizmu. Tijekom prošle godine za Centar smo izradili programa i provedbu obrazovanja odraslih iz područja; ugostiteljskog...